Франция срещу еднополовите бракове

от vbfczAmivepelmDA

Повече от 1.4 млн. души се събраха да протестират в понеделник срещу легализацията на еднополовите бракове във Франция, както и срещу правото на хомосексуалните двойки да осиновяват деца.

Желаещи да се присъединят към 5 километровия протест са били обгазени със сълзотворен газ,  били са бити, като част от жертвите на парижката жандармерия са възрастни хора, монаси, свещенослужители, бременни,  деца и дори бебе на 10 месеца.  Голям брой клипове в интернет показват жестокостта на полицаите срещу протестиращите граждани, които настояват президента Оланд  да изтегли законопроекта и въпросът да бъде решен с референдум. Министърката на правосъдието Кристиан Тобиразаяви заяви, че правителството няма да задейства референдум, а държи твърде много на проекта и ще го продължи. 

Французите се опасяват, че политиката, която се води по отношение на семейството ще заличи нацията им. Легализирайки еднополовите бракове, безброй деца ще бъдат лишени от правото да имат и майка и баща. Но това не е всичко. Съвсем скоро правителството планира част от бюджета да покрие на 100% абортите на непълнолетните бременни, а майчинството да бъде за сметка на това сериозно намалено.

(източник: LifeSiteNews)