Детско-юношеският църковен хор "Архангелский глас" бе на лагер в Етрополския манастир

от Предание БГ
Детско-юношеският църковен хор "Архангелский глас" бе на творчески лагер в Етрополския манастир от 10 до 12 септември.
Хорът е създаден преди 16 години по настояване и с благословията на новият тогава Ловчански митрополит Гавриил като реализация на отдавнашна негова мечта. Още от първите си години е постоянен участник в различни фестивали и форуми. Сегашен диригент е г-жа Юлия Тодорова. Участници са деца от различни училища в град Ловеч. В края на лятната ваканция хористите бяха на кратък, но наситен с емоции и полза лагер в Етрополския манастир "Света Троица". 
"Благодарим от сърце на Негово Високопреосвещенство Ловчанския митрополит Гавриил за оказаната подкрепа за осъществяването на това незабравимо изживяване в Етрополската света обител!
Благодарим и на любезните ни домакини - отец Емил Якимов и цялото му семейство, които неотлъчно бяха до нас и откликваха на всички наши нужди и желания! Благодарим и на Община Ловеч с кмет г-жа Корнелия Маринова за безвъзмездното подпомагане за транспорта. Благодарим за всичко.", сподели диригента на Детско-юношенски църковен хор “Арахангелский глас” при Ловчанска Света Митрополия г-жа Юлия Тодорова.

Още новини
  • Prev